Geslaagd weekend

Geplaatst op

We mogen spreken van een geslaagd en druk weekend op Westhinder. Zaterdag won VK de match op Atlas en gedurende het volledige weekend was er ook de druk bijgewoonde 18e vleeskaarting.

Moussa was de enige doelpuntenmaker in Bellegem tegen SC Atlas. Het beloofde een moeilijke wedstrijd te worden tegen de laatste in de stand. Zeker omdat we een paar weken geleden tegen hen ook maar met het kleinste verschil konden winnen in de beker. En het werd ook moeilijk, al dient gezegd dat de jonge scheids volgens ons toch een paar fases verkeerd beoordeelde.

Maar we wonnen uiteindelijk dan toch met een doelpunt van Moussa die volgende week trouwens zijn laatste wedstrijd speelt vooraleer ie naar de Africa Cup vertrekt. Hopelijk kunnen andere spelers zijn afwezigheid dan opvangen!

Ook de traditionele kaarting kon dus zoals al eerder gezegd op heel wat bijval rekenen. Morgen komt ook de eindstand van de fotoquiz online. We kunnen nu al meegeven dat Stijn Vervaeke (33 op 35) en Vanessa Vanthourenhout (20 op 35) de 2 winnaars waren en naar huis gingen met een mooie hesp.

Hieronder enkele sfeerbeelden:

Advertenties